Dataskyddspolicy www.poonsawad.nu

Den här dataskyddspolicyn gäller för www.poonsawad.nu. I fortsättningen av denna text används ”vi, våra, vår, oss” och liknande uttryck och de avser www.poonsawad.nu, men inte våra underleverantörer eller tredjepartsleverenatörer.

Kontakt angående denna dataskyddspolicy av www.poonsawad.nu:

Poonsawad AB
Storgatan 5a
342 30 Alvesta

E-post:

För att kunna erbjuda dig våra tjänster på www.poonsawad.nu behöver vi behandla dina personuppgifter.

Vi samlar inte in fler uppgifter än vi behöver.

Vi säljer aldrig uppgifterna vidare till tredje part.

Genom att kontakta www.poonsawad.nu, använda vår hemsida eller beställa våra tjänster eller varor, accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att vi använder elektroniska kommunikationskanaler för att kommunicera och skicka information till dig.

Information som du ger oss eller som vi samlar in:

Denna dataskyddspolicy täcker all data som vi samlar in, till exempel från vår webbplats, sociala media, kontaktformulär, kontakt per telefon eller e-mail, beställning:
Namn, adressinformation, e-postadress, telefon-/mobilnummer, ditt företag, kreditvärdighet, information om din dator/mobilenhet (t.ex. IP-adress, webbläsare, tidszon, geografisk information, plattform, skärmupplösning)

Varför behöver vi dessa information?

All data används för att tillhandahålla, utföra och förbättra våra uppdrag och tjänster till våra hemsidabesökare, medlemmar och intressenter.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar data så länge som det är nödvändigt för att uppfylla det syfte för vilket informationen samlades in, eller för att utföra våra åtaganden och så länge det krävs enligt lagstadgade lagringstider, särskilt vad gäller redovisningskrav.

Dina rättigheter

Du som registrerad hos oss har flera rättigheter som du bör känna till:

  • Du har rätt att kostnadsfritt, en gång per år, begära ett registerutdrag.
  • Du har rätt till att få dina personuppgifter korrigerade om de är felaktiga, ofullständiga eller missvisande och rätt att begränsa behandlingen av personuppgifter.
  • Du har rätten att bli raderad (glömd), men radering av personuppgifter kan inte ske om det krävs för att fullgöra ett avtal eller om annan svensk eller europeisk lag, domstols- eller myndighetsbeslut säger annat, samt om det baseras på berättigat intresse. Skulle du tycka att det inte finns berättigade skäl eller att berättigat intresse är felaktig har du rätt att invända mot behandlingen.
  • Du kan när som helst dra tillbaka ett samtycke genom att kontakta oss.
  • Du kan också lämna klagomål om behandlingen till Datainspektionen.
  • Du kan invända mot direktmarknadsföring som inte klassas som samhällsinformation.

Cookies

Vad är cookies?

Cookies är små textfiler bestående av bokstäver och siffror. Dessa sparas på din dator eller enhet. De kan sparas på två olika sätt.
Sessionscookies är tillfälliga cookies som försvinner när du stänger din webbläsare eller app.
Varaktiga cookies är cookies som ligger kvar på din dator tills du tar bort dem eller tills de går ut.

Så använder vi cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Här förklarar vi hur vi använder cookies och vilka val du kan göra när det gäller våra cookies.

Olika typer av cookies

Både vår webbplats och andra(tredjepartsleverantör), som Google, kan placera cookies på din dator när du besöker den här webbplatsen. Cookies från webbplatsen du besöker kallas förstapartscookies och cookies från andra webbplatser kallas tredjepartscookies.

Andra filer, som liknar cookies, är web beacons och liknande tekniker. Web beacons är små transparenta grafiska bilder som kan finnas i e-post vi skickar till dig.

Varför använder vi cookies?

Vi använder cookies för att göra ditt besök på vår webbplats så bra som möjligt, och för att kunna förbättra den ännu mer.

Funktionscookies (t.ex.sessioncookies) förbättrar din upplevelse

Vi sparar cookies om vilka sidor du varit på för att det ska kännas så smidigt som möjligt för dig att vara på vår webbplats. Till exempel när du använder vårt kontaktformulär.

Hantering av cookies

Du har möjlighet att göra inställningar i din webbläsare eller på din dator / enhet hur den hanterar cookies (acceptera, radera, blockera cookies m.m.).

Länkar

Observera att vissa av våra webbsidor innehåller länkar till externa webbsidor, till exempel för information och tjänster av andra företag, organisation eller institution, vars personuppgiftspolicys skiljer sig från våra dataskyddspolicys. För mer information om hur respektive hemsida behandlar de uppgifter som du lämnar till dem via länken, uppmanar vi dig att ta del av respektive hemsidas villkor och personuppgiftspolicys. Vi är inte ansvariga för innehållet av deras respektive hemsida.

Social Media

På vissa sidor på www.poonsawad.nu finns buttons (knappar) och länkar till sociala medier som Facebook, Twitter och Google+. Dessa knappar och länkar  länkar till respektive sida. Knapparna och länken är inga plugins (insticksprogramm , tilläggsprogram) utan en liten grafik med en länk. När du klicka på knappen kan information av din enhet/dator skickas till respektive Social Media. När du delar information via en av dessa knappar kommer din webbläsare att föra över enhetsdata till det sociala mediet, såsom datum och tid för delningen, vilken typ av enhet som du använder, ditt operativsystem och IP-adress, URL för besöket, samt information om vilken artikel du delar. För mer information om hur respektive sociala medier behandlar de uppgifter som du lämnar till dem, uppmanar vi dig att ta del av respektive sociala medias villkor och personuppgiftspolicys.

Om du lämnar personuppgifter i någon av dessa produkter behandlas dina uppgifter enligt deras respektive personuppgiftspolicy, ta gärna del av den innan du användar Dela-knappen eller lämnar några uppgifter till det externa företaget. Vi ansvarar inte för användning av dina personuppgifter som dessa externa företag utför.

Google Maps

På våra sidor använder vi oss av tjänsten Google Maps. Google Maps är en online-kartläggningstjänst av Google LLC, Mountain View, California, USA. Genom att du använder vår hemsida och GoogleMaps kan information av din enhet/dator skickas till Google, t.ex. din IP-adress och annan teknisk information av din enhet/dator. Om du användar vägbeskrivningen i kartan skickas t.ex. startadressen m.m.

Vi är inte ansvariga för Googles datainsamling, användning och bearbetning av data. För mer information läs Googles ”Ytterligare användarvillkor för Google Maps/Google Earth

Har du frågor angående användning av vår dataskyddspolicy, får du gärna kontakta oss via e-mail:

Adress

Poonsawad AB
Storgatan 5a
(bara 2 minuter till fots
från järnvägsstationen)

342 30 Alvesta
Tel: 070 3040111
GPS:56.898689, 14.554692
E-post:

Öppettider:
mån-tors 8.00 -15.00
fr 8.00 - 18.00
Lunch 11.00-14.00
Middag på fredagarna
16.00-18.00
Leverans Thaimat
fre till kl. 18.00

Följ oss på Facebook

HITTA HIT
på Google Maps